Hei visuvesiläiset ja kesäasukkaat!

Tarjolla TUOLIJOOGAkurssi

Aika: 14-16.7 joko päiväkurssina klo. 12.00-13.45 tai iltakurssina klo. 17.30-19.15

Paikka: Visuveden Työväentalolla

Joogaopettaja: Jaana Irmeli Turunen

Jos korona-ajan etätyö tai kesän kasvimaalla möyryäminen on saanut paikat jumiin tai jos rentoutuminen ei ihan onnistukaan ihanasta suvesta huolimatta, tämä kurssi on omiaan sinulle. Tai osallistu jos kaipaat kehosi ja mielesi vireytymistä ja yhteyttä ihan muuten vain. Tuolijooga on kaikille mahdollista ikään, kokoon ja aiempaan joogakokemukseen katsomatta. Keskitymme tuolijooga-asanoiden (asentojen) ohella tietoisen läsnäolon harjoituksiin ja opit harjoitteita, jotka voit välittömästi soveltaa omaan arkeesi.

Jaana Irmeli Turunen on harjoittanut joogaa 1990-luvun lopulta, kouluttautunut joogaopettajaksi ja opettanut joogaa vuodesta 2007. Hän myös yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen tanssin ja somatiikan opettamisesta. Ohjaustapa on lempeä ja joogatunnit rakentuvat jokainen osallistuja huomioiden. Kurssille otetaan enintään kahdeksan osallistujaa ja kurssi toteutuu neljällä osallistujalla.

Kurssimaksu 50€.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset (viimeistään 25.6): joogasoma@gmail.com tai 0445768612

Ilmoittautuessasi kerro, sopiiko sinulle päivä vai ilta-aika tai käyvätkö molemmat. Yritetään mahdollistaa osallistuminen kaikille halukkaille!

Ilmoittautuessasi kerro, sopiiko sinulle päivä vai ilta-aika tai käyvätkö molemmat. Yritetään mahdollistaa osallistuminen kaikille halukkaille