Kohderyhmä:  Visuveden kylän asukkaat – vakituiset tai vapaa-ajanasukkaat
 .
Kyselyn tarkoitus: Kysely on tarkoitettu  kyläyhteisömme kehittämisen pohjaksi. Kyselyn järjestää Visuveden Kyläyhdistys ry. Tällaisia kyläkyselyitä on tehty aiemminkin ja vastauksista on ollut suurta apua. Nyt on aika päivittää näkemykset Visuveden kylän tämän hetken tilanteesta ja asukkaiden toiveet tulevaisuutta varten. Yhteenveto vastauksistanne menee tiedoksi myös Ruoveden kunnalle, jotta kunnantalollakin tiedettäisiin, mitä me täällä ajattelemme ja mitä toivomme.
 .
Kyselyyn osallistuminen: Kyselyyn voi vastata paperilla tai verkossa, nimettömänä tai nimellänne varustettuna. Jos haluatte laittaa henkilökohtaisia terveisiänne kyläyhdistykselle tai vaikkapa Ruoveden kunnalle, voitte kirjoittaa ne kyselyn loppuun. Samoin, jos haluatte osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan, kirjoittakaa nimenne ja yhteystietonne kyselyn lopussa olevaan tilaan.
..
.
Paperilomake: Palautus Visu-Kalusteen näyttelytilan ovipielessä olevaan Visuveden kyläyhdistyksen postilaatikkoon, osoite Eeliksentie 1, Visuvesi. Lomake löytyy oheisesta tiedostosta VISUVEDEN KYLÄKYSELY SYKSY 2017_3
 .
Vastausaika: viimeinen vastauspäivä 26.11.2017 (vastausaikaa jatkettu)
 .
Kiitos jo etukäteen yhteistyöstä ja arvokkaasta avustanne kylämme kehittämiseen!
 .
Visuveden Kyläyhdistys ry