VISUVEDEN PUISTON RAKENTAMINEN

Ajankohta Su 14.7. 2019 klo 10 alkaen

Tiedossa istutustöitä ja rakentamista, … .omat työkalut ja hanskat mukaan! Kyläyhdistys tarjoaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Eeliksentiellä Visuveden puiston rakennustyöt ovat siinä vaiheessa, että heinäkuussa voidaan pitää ensimmäiset talkoot. Vesialtaan valussa tarvittavat muotit on asennettu jo paikoilleen ja valutöihin päästään, kun putkitukset on tehty.

Polut reunustetaan vanhoilla järvestä nostetulla tehtaan puomeilla. Sitten pääsemme istuttamaan uusia pensaita ja muita kasveja. Raakaa voimaa ja kirvesmiestaitoa tarvitaan laululavan rakentamiseen … siitäkin selvittäneen talkoilla.

Kerro tästä kaikille muillekin talkoista kiinnostuneille.

PUSUNVUOLTEEN UIMARANTA

Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Pusunvuolteen uimarannan keinujen (keinulauta ja linnunpesäkeinu) asentamiseen pääsemme sen jälkeen, kun kokko on rannasta poltettu. Laitteiden perustukset tehdään kaivinkoneella. Sepeliä kuoppaan, vaakaraudat pohjalle, pystytuet kiinni ja lisää sepeliä päälle …. päällimmäiseksi pehmeää hiekkaa. Sitten vaan keinujen kasaukseen. Kasauksesta on hyvät ohjeet. Työnäytöstä saa tulla katsomaan ja koekeinumaan keinuja.